Tilmelding til Old Timers sommerturnering 2022 og den ugentlige turnering


1. Først indmelder du dig i Old Timers ved at gå ind på Golfbox - Klubturnering og her finde du OT - sommertilmelding 2022 under den 06.04.2022

2. Du skal ved tilmelding til Old Timers svare på hvilken række du ønsker at spille i. A og B rækken spiller 18 huller, C rækken spiller 9 huller. Valget er gældende for hele sommersæsonen.

3. Når du er indmeldt og har betalt kr. 250,00 er du medlem af Old Timers og har mulighed for at booke tid om onsdagen mellem kl. 8:00 - 11:00 hvor vi har fortrinsret. Du kan selvføgelig også spille på andre tidspunkter, det er dit valg , det skal bare være om onsdagen.

4. Så er du klar til at tilmelde dig den ugentlige turnering. Det er også i Golfbox - Klubturnering og under den gældende dato for ugens turnering i 18 eller 9 hullers rækken. Er du ikke tilmeldt den ugentlige turnering, vil du ikke fremgå af resultatlisten.

5. Er du A eller B rækken spiller , så er det vigtigt at du husker at sætte hak i OoM rækken. Det er denne række Old Timers bestyrelse bruger til at se hvem der bliver Årets Old Timers. Golfbox sørger for, at du kommer i enten A eller B rækken alt efter dit handicap.

6. Du kan til- og framelde dig den ugentlige turnering frem til kl. 17,58 på dagen

OT Bankkonto: Reg: 5325-oooo244982

Rigtig god fornøjelse og god sommer

Old Timers bestyrelse